OS, PELL, CUIR / FUSTA, CIMENT, FANG. Sessió de contaminació

Com podeu veure a les fotografies la nostra recerca té com a motiu les sabates, la superfície, el subsòl, ens centrem en el límit entre els nostres peus i la superfície que ens suporta. Després de reflexionar durant setmanes, documentar-nos i fer diverses activitats, vam decidir realitzar una acció, la vam realitzar tots coordinats i fent servir una tauleta per poder dirigir la mirada dels espectadors.

L’acció va ser en temps real i els professors des de casa seva, a través de les seves pantalles, van poder seguir-la. Vam haver d’estar a l’Institut a les 15:30h per així tenir temps per preparar a l’aula i repassar el nostre text. A les 16:00h vam començar l’acció i va durar uns vint minuts, quan vam finalizar ens vam anar a seure a les cadires, com podeu veure a les fotografies, i el professorat ens van anar fent preguntes sobre el treball que vam fer.

Jafet Sabillon

La nostra experiència amb la presentació als profes va ser emocionant, la veritat és que teniem ganes que el professorat veies el nostre treball i esforç de classe. Teníem molts nervis però tot va sortir com s’esperava.

Yasmine Bensalem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *