Últim dia de rodatge!!!

Avui hem anat a un lloc que es diu Hangar on tenen platós amb pantalles verdes que es diuen croma i allà hem acabat de filmar alguns plans que ens faltaven per acabar. Ens han explicat que el croma és una pantalla verda que es posa al fons i que després es substitueix per les imatges que vulguis. Ens hem situat al davant del croma, a vegades sols i altres vegades tot l’equip tal com el Serafín ens deia.

Gravació Gavà

Avui hem passat tot el matí gravant la nostra pel·lícula. Hem fet un recorregut a peu des de l’ermita de Bruguers al castell de l’Eramprunyà. Cada grup ha fet el camí per separat amb una diferència de 10 minuts un de l’altra. Durant tot el camí ens han estat gravant i pel camí ens anàvem trobant personatges de la pel·lícula. Finalment ens hem trobat tots dos equips a dalt a l’ermita. L’equip A ha ballat una dansa per despertar la deessa i l’equip B ha intentat aturar la dansa tocant uns xiulets.

Assaig de la Dansa de Les Tres Llunes i de la Melodia que Protegeix el Son

Avui, l’equip A hem assajat el ball que farem per despertar la deessa Aquella que dorm i anirem al Portal del Son i farem la dansa. La dansa consisiteix a agafar-nos de les mans en cercle i cantem una frase “Ha arribat el dia de l’ull”.

 

L’equip B tenia cadascú un xiulet i vam estar practicant una melodia on tots havíem de seguir un ordre i xiular seguint els números que ens havien tocat. Vam assajar unes quantes vegades perquè era una mica difícil. Aquesta melodia serviria perquè l’equip A no despertés la deessa.

Segon dia de gravació

Preparats per sortir a gravar!

Avui és el segon dia de gravació de la nostra pel·lícula. Ens preparem amb les disfresses que hem dissenyat i ens dirigim a buscar la casa del cartògraf.

EQUIP A

 

 

 

 

 

 

EQUIP B

Hem anat fins a la plaça del MACBA on hem trobat la roca negra que va caure del cel.

EQUIP A

EQUIP B

Quan érem allà se’ns ha aproximat un personatge que ens ha entregat un missatge amb unes instruccions que ens portaran a la casa del cartògraf. El missatge ens deia que havíem de trobar una fletxa vermella i seguir un camí de punts vermells que ens portarien a la casa.

EQUIP A                                                                 EQUIP B

Tot seguit, hem trobat la fletxa vermella amb uns punts vermells que ens indica cap a on ens havíem de dirigir.

Entrem a la casa del cartògraf i a l’entrada vam trobar una capsa on havia tres diapositives.

Com vam anar en dies diferents, l’equip A es van trobar un paper amb els símbols que portaven a les disfresses i amb les diapositives i uns projectors que van trobar havien de configurar el mapa que els portaria al portal del son.

El dia que va anar l’equip B, també es va trobar una capsa amb les tres diapositives per configurar el mapa i després va trobar unes escales que baixaven a una cambra secreta on havia un cofre amb uns xiulets i una partitura.

Vam depositar les tres diapositives en tres aparells diferents i en projectar les tres imatges vam aconseguir recompondre el plànol del planeta Chrystar.

Dibuixos

Avui cadascú ha dibuixat els somnis de la deessa del planeta Crystar, el planeta on passa la nostra pel·lícula. Ens hem imaginat què somia la deessa mentre està adormida i no es pot despertar.

Jo he dibuixat un paisatge amb muntanyes amb arbres, rius i gespa. A mi m’agrada molt la natura i m’agrada dibuixar coses boniques, no m’agrada dibuixar monstres.
Jo he pintat una escala. És de color vermell i una mica marró.
Jo he dibuixat un arc de Sant Martí del planeta Crystar que té molts colors.
Jo he pintat colors.
Jo he dibuixat un mar que és de color vermell i en aquest mar no hi ha peixos ni taurons, octopus, només hi ha roques. També hi ha remolins.
Jo he dibuixat una tera que té gespa, el cel, estrelles i un sol de color groc.
Jo he dibuixat un paisatge de Crystar. Unes muntanyes, , un riu, uns arbres i els camps. He dibuixat tot amb molta imaginació. El riu és de color lila, les muntanyes de color marró, els arbres són de color groc i verd.
Jo he dibuixat un laberint amb passadissos i bancs. Té diferents entrades i sortides.
Jo he dibuixat una muntanya.És de color blau fosc i marró. El cel és de color vermell i plata.
Jo he dibuixat un paisatge del planeta Crystar que té muntanyes, rius, arbres. El riu té peixos i els arbres tenen fruita. El riu és de color vermell i el sol de color blau i els arbres de color marró.
Jo he pintat volcans amb rius, arbres i flors de color vermell i groc. Hi ha tres llunes i el seu color és taronja, vermell i gris i blanca amb puntets grisos. L’altre és l’atmosfera del planeta que és de color vermell, groc i taronja.

Primer dia de gravació!

Ens hem dividit ens dos equips i començarem a gravar la nostra pel·lícula al planeta Crystar.

EQUIP B

Sortim de l’institut vestits dels personatges de la pel·lícula.
De camí al Refugi del Poble Sec, espai on gravarem una part de la nostra pel·lícula.
Arribem al REFUGI 307 de la Guerra Civil.
Comencem a gravar! Ens trobem al planeta Crystar on els somnis i la realitat es confonen. Allà ens trobem amb algú molt important…

EQUIP A

Arribem al REFUGI 307 del Poble Sec.
Som a punt d’entrat al planeta Crystar.
El nostre planeta…
Allà ens troben a algú important…
El Vell que tot ho veu

 

De moment, què en pensem de tot plegat…?

A mi m’ha agradat molt fer les màscares del Pokemon i jugar a jocs. Mehakdeep

A mi m’agrada molt fer el vestit per a la pel·lícula.                                                          Marwa

A mi m’ha agradat fer la meva màscara de Dark way                                                     Nika

A mi m’agrada fer coses amb el Serafín.                                                                        Ashraf

A mi m’agraden totes les màscares que hem fet.                                                Spandan

Em va agradar molt la instal·lació del MACBA sobretot la casa que tenia forma d’ou amb molts llibres a dins.                                                                                            Arshpreet

A mi em va agradar molt fer les màscares de Pokemon i la instal·lació del MACBA.                                                                                                                                               Anjila

A mi m’agrada molt En Residència. Vam anar al MACBA que és un edifici molt gran i amb moltes sales. Va ser molt bonic!                                                                     Afsara

A nosaltres ens va agradar molt fer les màscares de Pokemon i posar-li un nom.                                                                                                                                                 Mariya i Shakib

A mi m’agrada fer coses diferents amb el Serafín, la Cloe, l’Anna i la Inés. Mehwish

A mi m’ha agradat fer la màscara i veure la pel·lícula Dark Way.                            Giorgi

 

 

Seguim treballant en el vestuari…

Aquests dies hem seguit fent el vestuari de la nostra pel·lícula.

Un dels grups hem estat fent les màscares de cartró.  Primer hem dibuixat sobre les màscares unes formes geomètriques i després les hem pintat de de  dos colors diferents. Després cadascú de nosaltres hem triat  un tros de roba que ens posarem per cobrir el cap. Després hem dibuixat formes geomètriques sobre cartó per fer les platilles que retallarem a sobre de la roba  per cosir-les al que serà el nostre vestit.  Els colors de la roba seran els mateixos que el de la màscara.

L’altre grup, després de fer la màscara i fer-los ulls i boca hem començat el vestit. La base del nostre vestit són granotes de color gris i hi hem enganxat amb cola calenta trossos de roba de formes geomètriques diferents que hem dissenyat sobre el dibuix d’un maniquí.

 

Jo enganxo trossets de roba de sac per fer la meva disfressa.
Jo tallo roba amb forma de semicercle per enganxar-la a la disfressa.
Jo enganxo una peça de roba en forma de triangle per decorar la meva disfressa.
Jo estic cosint la meva disfressa.
Jo estava tallant la roba i l’Afsara es preguntava com fer més bonica la disfressa.

 

Jo estic cosint la roba de la pel·lícula amb el Serafín.
Jo enganxo un tros de roba a la meva disfressa.

Jo estic ajudant el Giorgi a fer el vestit.
Jo estic ajudant l’Ovi amb la disfressa.
Jo estic fent la meva disfressa i estic enganxant roba amb cola calenta.
Jo enganxo trossos de roba a la meva disfressa.
Jo estic enganxant trossos de roba per fer la meva màscara.

 

Presentem el nostre projecte a tot el claustre de professors

Dimecres passat vam explicar a tots els professors el  projecte que estem fent amb el Serafín. Per començar ens vam presentar, vam dir els nostres nom i el país d’on veníem. Després vam presentar el Serafín i el MACBA i vam explicar en què consistia el nostre projecte. Hem començat fent unes màscares de diferents Pokemons i hem vist pel·lícules fantàstiques. Hem explicat que hem creat un món imaginari que es diu Crystal i que té  tres llunes que es diuen Darkway, Dub i Kooc que són de color blanc, vermell i verd. Hem ensenyat el mapa del planeta que hem dibuixat que té muntanyes, una zona amb gel, rius, boscos…i és com una illa envoltada d’aigua. El nostre projecte consisteix a fer una pel·lícula que passarà en aquest planeta. De moment, hem començat a fer les màscares per al nostre vestuari i les vam ensenyar. Després el Serafín va explicar com faríem la pel·lícula i que al final, quan estigui acabada, la projectarem en una sala i tothom qui vulgui la podrà veure.

 

Comencem a fer el vestuari de la nostra pel·lícula

Durant aquests dies estem començant a fer les disfresses que ens posarem a la nostra pel·lícula. Ens hem dividit en dos grups i cada grup està fent màscares i vestit diferents. Un dels  grups ha pintat una màscara de catró de diferents colors i  l’altre ha estat fent unes màscares de roba de sac on li s’han fet uns ulls i una boca per poder respirar. Alguns han començat a fer els vestits amb trossos de roba de diferents colors.