Visita al MACBA (I)

L’altre dia vam anar al Macba com activitat complementària del projecte Creadors en Residència que enguany acull el nostre institut. Una de les obres que més ens va impactar va ser  l’obra “Postaler” de Pere Jaume, la qual estava formada per una sèrie de miralls col·locats en un postaler. Tot això tenia una raó de ser: ell deia que les postals només mostraven un lloc en un moment determinat, volent vendre’t una falsa realitat. Amb la seva obra, l’autor volia plasmar tots els moments d’aquest lloc.

 També ens va agradar una obra sense nom que encara que no la vam entendre era molt estrident i visual. En aquesta obra vèiem diversos mobles plens de ganxos, enganxats uns amb altres, també hi havia un piano i un parell de trossos d’arbres. L’obra era molt rara i inquietant i per això ens va cridar l’atenció.

 Després vam veure un vídeo de Gordon Matta-Clark on partia un edifici en dos per intentar convertir les cases opaques que el rodejaven en cases més transparents; desgraciadament totes les seves obres van ser destruïdes ja que agafava edificis abandonats i els convertia en una obra d’art contemporani.

 La visita al museu ens va resultar més atractiva del que esperàvem.

Fidel, Maria, Sebas, Carolina

 14_01_29_MACBA1814_01_29_MACBA17

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *