L’esquelet del nostre projecte!

El projecte que aquest curs enllestirem amb l’artista, Eduard Arbós, es divideix en tres fases:

Paisatge urbà: espai públic/exterior

Marges arquitectònics: espai públic/interior

El meu espai: espai privat/ interior

 

1.Paisatge urbà:

Per portar a terme aquesta primera fase del projecte, es proposa una sortida conjunta pel barri en busca d’aquelles construccions arquitectòniques que ens cridin més l’atenció. Una vegada seleccionats  i documentats fotogràficament els edificis, ens posarem a treballar sobre ells utilitzant les seves característiques com a base de treball per a desenvolupar noves i imaginàries construccions que, posteriorment, seran recreades en tres dimensions mitjançant unes maquetes.

2.Marges arquitectònics:

Aquesta fase consisteix a trobar espais marginals. Quan tenim un espai l’analitzem i l’interpretem. La institució proposa als alumnes un recorregut a la recerca d’aquells espais marginals als quals no prenem atenció. El procés i l’experiència oferirà una via d’aprenentatge i coneixement mes enllà de la teoria. Una apropiació que a mode de lloc constructiu ens proporcionarà un diàleg entre l’espai mental i l’espai vivencial.

3.El meu espai:

E n l’última fase triarem un espai concret de la nostra casa, el documentarem  fotogràficament i escriurem un text sobre aquest espai. Un últim exercici que aportarà una mirada més íntima i psicològica sobre la nostra pròpia manera d’entendre, d’ocupar i generar allò que anomenem espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *