Vam continuar buscant localitzacions pel projecte, encara que tenim més clar que farem, una mena de mural/collage en una paret.
Per començar la sessió vam fer la dinàmica d’activació que va ser en parelles, consistia en un massatge amb bosses d’aigua. L’objectiu era relaxar al company encara que no va sortir molt bé, necessitàvem silenci i no vam aconseguir-lo. El riure ens acompanyava continuament.
La següent activitat consisteix a fer 3 frases i passar-les a estil musical, però amb una condició, utilitzar dues de les paraules que ens donaven, una era més difícil que l’altre, llavors havíem de buscar el significat per quan formem la frase tingui sentit.
El primer grup d’en Dario, Noelia, Joana, Razvan i Lucas tenia com a paraules, apropiació com a paraula fàcil i metadades com a paraula difícil. Que és una metadada? “datos acerca de los datos”. Les 3 frases finals van ser:
–Un dato de la mayonesa es que es blanca, y un dato de ese dato es que es un color, toma metadato!
–Apropiandome de ti desde 2005 bb.
–Se tu Instagram sin filto.
La van representar amb alguna decoració com ulleres i fotos en el movil.
El grup format per l’Irene, la Nayat, el Sergio, el Raul i la Judith van tindre com a paraula fàcil col·lectiu, i com a difícil Reconeixement facial. Que es Reconeixement facial? És la funció moderna del mòbil, que consisteix en el fet que per desbloquejar-ho et reconeix la cara. Van sortir aquestes 2 frases:
–El col·lectiu de l’amistat és més fort que cap fet.
–El teu reconeixement facial no t’amagarà tota la vida.
Ho van representar amb una escena de baralla en la que van sortir les dues frases.
Per finalitzar l’activitat el grup de la Laia, Marc, Sheyla i Andrew. Els va tocar com a paraula fàcil “internet contamina” i com a paraula difícil “codi obert”. Que és “codi obert”? És un model de desenvolupament de software basat en la col·laboració oberta. Va sortir com a frases:
–Si el internet contamina deberia decirle inter-brut.
–El internet contamina el planeta i tu.
–El codi obert es accesisble a tot arreu.