Dibuixar als pupitres!

El último día de clase nos visitaron dos profesores extranjeros por el proyecto comenius. Después calentamos como hacíamos tradicionalmente y jugamos a lanzarnos unos palos.

Al final nos dieron unas mesas con las que tuvimos que hacer lo que hacemos normalmente en clase como: frases, dibujos, letras de canciones etc…

Crear espais

First we have some exercise, after that we do some activity Xavi ask question about our memories like “WHO WAS OUR FIRST TEACHER?” or “Which was the first book we read?’’ the questions were a little bit weird because we didn’t ask that to our self.

Last we go up stair, we go in our groups, we make a spaces of the house we want using a white tape and after that we explain it to our teachers and classmates.

Exposició de globus

Como todos los días empezamos calentando y hicimos gestos con la cara. Después cogimos un globo y le dábamos una utilidad diferente a la de los demás, guiamos el globo con el cuerpo e intentamos explotarlo con el compañero. Luego en grupos pequeños teníamos que hacer una obra, para exponerla donde queríamos con globos y botones.

Un dia ”normal”

El dimecres 8 de gener de 2014 va ser el primer dia de l’any a la classe Creadors en Residència. Va ser una classe molt avorrida comparant-la amb les altres classes, que normalment son molt divertides o així ho vaig veure jo. Vam estar imaginant-nos coses amb objectes que va portar el Xavi, els objectes eren: la part superior d’un maniquí i una mena de ‘’tenderete’’ que per el que sé, s’utilitza per vendre coses il·legals pels carrers de Barcelona. I això ho vam fer al fons de la classe a la taula gran que hi ha. Ens vam aixecar i  amb aquests objectes ens vam imaginar que eren coses diferents. I al final vam haver de decorar els objectes.

 

Opinió personal: Va ser una mica tostón, però vaig riure bastant.

 

 

MACBA

Visit at the MACBA                       12/ 4/ 2013

 

We went to MACBA ,where we met a guide who showed us around . First she explained us things about the museum.

Second she showed us the big post cards collection in shelves .

It looked  really impressive.

Third she showed us a lot of mirrors in a postcardstand and we saw a lot of other things.

In the end we play a funny game with headphones and an audioguide.

 

 

More or less we had a good time, but some people were tired of standing around all the time.But the things we saw were really special and interesting.

All in all we liked the visit.

At the end we enjoyed it , we think MACBA is a very interesting place to be.

Sortida al Centre Cívic Urgell

Dimecres 11 de desembre vam visitar el centre cívic Urgell, vam poder veure una exposició de ninots de Playmobils molt interessant. Ens vam instal·lar en una aula polivalent on vàrem fer exercissis de relaxació, estiraments i expressió corporal amb tot el cos però sobretot amb les mans. Finalment vam jugar a explicar una història sense dir paraules amb tota la expressió possible. Ens va agradar molt la idea de sortir del centre un cop al mes, i ens vam sentir molt còmodes al centre cívic, amb aquest exercici prenem consciència de que hi ha més formes d’expressar-se igual d’útils que les paraules. La música ens va relaxar, malgrat que de tant sentir-la (2 hores) es va tornar molt repetitiva, o sigui, veiem que, fins i tot allò que ens agrada pot arribar a cansar-nos.

DSC02953 DSC02954 DSC02961 DSC02962 DSC02968 DSC02969 DSC02970DSC02965 DSC02949 DSC02954

 

IMG_7257 IMG_7259 IMG_7249

Objectes inventats

Un dia vam explicar una imatge d’un objecte inventat d’un llibre com si l’haguéssim creat nosaltres mateixos, una de las històries que van dir va ser: un dia hi havia un noi que tenia molta gana i portava el dinar en uns tupperware, però no tenia coberts. Aleshores va obrir la motxilla, tenia uns bolígrafs amb uns taps molt grans, i com  era fumador tenia un encenedor amb el que va escalfar els taps, i amb uns guants els hi va donar forma de coberts. Va dinar molt bé,  però  com el plàstic és nociu va agafar càncer.

Una altra història tracta sobre una noia que era una fanàtica de las revistes, estava tan obsessionada que tenia un magatzem ple de revistes. Com s’havia de traslladar no es podia emportar las revistes. Caminant cap a casa es va trobar un sofà, com li va agradar molt  se’l va emportar. Va decidir enganxar els diferents retalls de revistes, i va folrar el sofà.

 

 

 

Dia de collages

Dia 16 d’octubre,
A la classe anterior Xavi ens havia dit que portéssim revistes.
De les revistes vam retallar imatges que ens van agradar,
després amb aquestes imatges vam fer un collage.
Després en grups de tres vam fer un collage més gran.
Llavors en grups de sis vam fer un collage unint els dos collage.
Finalment els dos grups de sis ens vam unir per formar un collage amb totes les idees.