Ens estrenem! primer podcast del nostre projecte

Des del retrobament virtual hem viscut un  procés molt diferent a com ens l’havíem imaginat. Les videotrucades ens han permès seguir connectats i repensar com ens comuniquem entre nosaltres i envers el món. 

I com que volíem seguir fent-nos sentir, vam iniciar la continuïtat del nostre procés, aquí està el resultat:

𝘏𝘰𝘭𝘢:) 𝘴𝘰𝘮𝘰𝘴 𝘛 𝘗 𝘜 
𝘈.𝘒.𝘈
𝘛𝘰𝘥𝘢𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘶𝘯𝘢
𝘛𝘰𝘥𝘰𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘶𝘯𝘰
𝘛𝘰𝘥𝘦𝘴 𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘶𝘯𝘦
𝘛𝘰𝘵𝘴 𝘱𝘦𝘳 𝘢 𝘶𝘯
𝘈𝘭𝘭 𝘧𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘦
𝘛𝘶𝘵𝘵𝘪 𝘱𝘦𝘳 𝘶𝘯𝘰
 
TPU es parte de un proceso que activamos junto con la artista @isamit_morales , dentro del marco de #creadoresenresidencia, desde octubre del 2019 y que pensábamos daríamos forma en diferentes intervenciones diseñando una fiesta, que tendría lugar en junio de este 2020. Por motivos del Covid 19 y todas las medidas y restricciones que ha traído, no sólo este proyecto se vió afectado, si no, nuestro año escolar, nuestras rutinas, nuestra manera de relacionarnos con la familia, y muchas otras cosas que sin duda están delineando nuestros futuros.
 
TPU se ha reconfigurado en forma de espacio podcast, lugar para incitar y continuar un diálogo entre nosotros compartiéndolo con otros chicos, chicas, chiques, adolescentes que seguramente se encuentran en una situación similar en estos dìas; contarnos anécdotas, pensar sin dejarnos llevar en ese hacer sólo por hacer. Pensar, escuchar, compartir.

𝗧𝗲𝗲𝗻𝗮𝗴𝗲 𝗣𝗼𝘄𝗮 𝗱𝗲𝘀𝗱𝗲 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝗼 𝗘𝘀𝗰𝘂𝗲𝗹𝗮 𝗧𝗿𝗶𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗡𝗼𝘃𝗮 + 𝗹𝗮 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝗮 @isamit_morales

El  22 de maig, vam publicar el nostre primer podcast, que es una selecció de les cançons que volem escoltar quan acabi el confinament.

Podeu seguir-nos i escoltar-nos aquí:

https://instagram.com/holatpu?igshid=1rohaxlb27skj

A part de la selecionar les cançons, hem treballat amb la imatge que volem mostrar en xarxes. Gràcies a  la Sara @sarav.mallo per cuidar tots els aspectes del disseny i identitat visual, i per la conversa on ens va explicar el seu itinerari personal i professional.

També volem donar les gràcies a Ikram i Romàn  @ikrambouloum i @mans_o per crear ambients sonors per als espais del podcast, i per la trobada virtual amb la Ikram, on de nou, la seva experiència personal i professional ens va obrir nous escenaris.

Estigueu atents, properament publicarem el nou podcast amb més seccions !!