VISITA-TALLER AL MACBA

Charlotte Posenenske i nosaltres.

Giannella  Córdova: “El dia vint-i-sis  de febrer la classe de 2nB va anar al MACBA….les activitats ens van agradar molt però, en canvi la visita no massa perquè no cridava tant l’atenció.

Noa Fernández: “Em va semblar molt avorrit la zona de les escultures, però les activitats em van agradar molt. “

Sergio Gómez: ” Em va agradar bastant l’activitat però, quan vaig anar a veure les escultures em vaig avorrir molt perquè no les entenia.

Suqlain Khan Yasmin: ” Vam aprendre moltes coses sobre Charlotte Posenenske i vam descobrir la zona del MACBA. És un lloc sorprenent tant artísticament com urbanísticament, pels seus skaters, el seu art i els seus grafitis.

Marlyn Rodríguez: “Em va agradar bastant i ha sigut entretingut, i vaig aprendre-hi coses noves.”

Norelys Tabora: “Aquesta excursió va ser molt interessant i entretinguda. També puc dir que estic molt contenta de la guia i els meus companys. Ha sigut molt divertit anar-hi.

Yi Jie Wu: ” La meva opinió és que les activitats em van semblar una mica avorrides però, als meus companys els van agradar molt.”

Erika Rosa: “Al MACBA, nosaltres vam fer unes activitats molt divertides i entretingudes. També vam veure moltes coses interessants del MACBA, on recomanaria a tothom que vulgui passar-ho molt bé. Em va agradar que vam fer torres amb caixes”

… I SEGUIM PASSEJANT PEL BARRI

ara trobem “Els Mistos” de Claes Oldenburg

El Pavelló de la 2a República
El Pavelló de la 2a República

… continuem caminant i de sobte, apareix una escultura de la Susana Solano….