Qui és Rodrigo Laviña

Rodrigo Laviña

Rodrigo Laviña és conegut sobretot com a MC (cantant i lletrista de rap) de diverses formacions, tot i que la seva activitat musical també comprèn altres camps, com el de selector, productor i promotor. El seu radi d’acció sempre ha estat relacionat amb la cultura hip hop i el reggae, i amb una clara perspectiva social i política.

Des del 2004, i juntament amb Pau Llonch i Joan Riera, forma part del grup At Versaris, la formació de rap en català més reconeguda del moment. Amb ells ha enregistrat diversos discos i ha actuat en festivals com l’Hipnotik, el Cruïlla o el Mercat de Música Viva de Vic. El Rodrigo també milita al grup Extraño Weys on, a més a més de rapejar, contribueix a les tasques estrictament musicals, samplejant i creant loops.

En la seva vessant de selector, és membre del col·lectiu The Rigodonians, grup que recupera i punxa cançons de música en format vinil de les dècades dels 1950, 1960 i 1970. Alhora també és un dels responsables del festival Say It Loud, centrat en música i cultura afroamericanes. Pel que fa a l’àmbit docent, ha conduït tallers d’escriptura, així com de recursos per al rapeig i de producció musical, sempre des d’una perspectiva educativa de caire antiracista i contra l’homofòbia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *