2n Dia de creadors en residència

La sessió després de veure la galeria ADN en la qual el Pep Vidal feia la seva exposició, ens van manar la tasca de portar una planta i un llibre. No sabiem què faríem amb aquestes dues coses. Vam haver d’explicar les qualitats de les nostres plantes: si eren de interior o exterior, cada quant de temps s’han de regar…
També ens van dir que portessim alguna cosa que ens recordés l’exposició. Hi va haver moltes idees variades. Hi va haver gent que va portar un full en blanc, d’altres que es van inventar logos o gestos, altres que van fer dibuixos, notícies de ràdio , paraules que ens recordaven o que ens semblava que tenien relació amb el projecte, etc… Cada persona va haver d’explicar per què l’havia triat i quina relació li veia amb l’exposició del Pep.

Les plantes que vam portar les reguem cada setmana i les intentem conservar vives el màxim de temps possible. Hi ha algunes que deixem a l’interior i d’altres a l’exterior.

En la següent sessió, el Pep Vidal ens va parlar d’una obra musical de John Cage 4,33: http://www.youtube.com/watch?v=zY7UK-6aaNA .  Li va semblar que això tenia molt a veure amb l’objecte que va portar la Blanca Mercader com a interpretació de l’exposició.    Era un full en blanc per representar que cadascuna de les persones pot interpretar a la seva manera una obra.

En aquesta sessió ens va sorprendre molt la imaginació i la creativitat que vam poder manifestar cadascun de nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>