Continuem el nostre arxiu_ 28 de març de 2014

El divendres 28/3/14 vam continuar fent la nostra obra, el llibre d’artista (un arxiu) i la intervenció sonora Esporgats. Vam distribuir el nostre treball en petits grups.

El primer grup integrat per la Mireia, l ‘Hèctor, la Sara i l’Aina havien de gravar un àudio, el qual posarem en el llibre que entre tots vam escollir per rescatar. Posarem aquest àudio de manera que en passar la gent per davant del llibre amb una mena de sensor s’activi l’àudio i cridi l’ atenció d’aquella persona i el llibre no acabi convertit en pasta de paper.

El segon grup integrat per l’Anna, la Rong Rong i la Denise havíem de fer una funda i folrar l’enquadernat.

El tercer grup Integrat per l’ Edgar, el Dani i el Joel havien de fer la maqueta per posar les carpetes de cartró seguint les plantilles ja fetes per l’Antònia .

El quart grup integrat per la Laura, la Zaida i la Yanina havien de fer la maqueta però posant els calaixos.

Després de fer les proves que ens ha encarregat l’Antònia triem el moble entre els tres models que hi havia. Discutim entre tots quin era el moble que més ens convenia, com ens agradava més i si ens beneficiava o no, donant cadascú la nostra opinió.

Finalment triem l’opció C ( l’estructura de fusta amb 6 calaixos ) per arxivar les ratllades de l’ aula d’ alumnes, les tres classes 4A , 4B i 4C , l’ aula de dibuix i el taller del pati.

La meva opinió és que cada vegada millorem més tots i treballem en equip. És una obra molt original i m’agrada fer coses així, imaginar i crear.

 

Laura Molina

Yanina Troche

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *