ESCALFEM MOTORS

Hola, som els alumnes de 3r C d’ESO de l’Institut Princep de Girona. Aquest any farem EN RESIDÈNCIA amb LaCol, un grup d’arquitectes dins la matèria d’anglès.

A les primeres sessions ens han acompanyat el nostre professor de visual i plàstica i la nostra professora d’anglès. En aquesta llengua  ens hem presentat i hem parlat de la nostra rutina diària endinsant-nos en el nostre barri. En català hem parlat del mon de l’art i n’hem reflexionat responent a algunes preguntes. Tots hem estat d’acord amb l’art com a mitjà per tal d’expressar idees, emocions, percepcions i sensacions, i de la creativitat com a capacitat per generar-les. Entre les activitats creatives que realitzem en el nostre temps lliure han sorgit: la dansa, la música, el dibuix i la fotografia.

A l’hora de portar a terme aquesta feina ens hem gravat, hem respost a preguntes per escrit, hem observat imatges i hem treballat amb plànols.

A la propera sessió tindrem el Carles i el Lluc, dos arquitectes a l’aula! En tenim moltes ganes i gairebé no ens ho podem creure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *