COMENCEM! 08-10-2013

Des de Pere Noguera EN RESIDÈNCIA a l’Institut Les Corts https://blocsenresidencia.bcn.cat/lescorts/?p=103

El primer dia en Pere ens va mostrar un vídeo de la seva obra en el qual, mentre el vèiem, ell ens explicava la seva visió de l’art i les idees conceptuals de les seves obres. Va ser una bona manera d’entrar en el seu món. D’entrada ens va sorpendre perqué no enteniem les seves obres, però quan ens va explicar el que pretenia transmetre, ho vam entendre i vam inciar el viatge d’aquest projecte.

Desprès vam anar a fer un recorregut de reconeixement pel centre guiat per nosaltres, per observar tant els espais singulars que conté com els detalls que hi ha, per exemple, les senefes del passadís, les rajoles del pati, els lavabos, el soterrani, l’arbre deformat del pati i l’edifici calderes. L’objectiu era fer-li conèixer l’entorn a en Pere des del punt de vista dels estudiants, alhora ell obsevava cada espai i detall i ens transmetia les opcions artístiques que hi veia (per exemple, el disseny repetitiu dels cercles blancs que hi ha al sòcol dels passadisos, que ens va suggerir trencar per crear un nou efecte visual i conceptual).

Per tant el que ens va quedar clar va ser que el projecte consistiria a intervenir en l’espai, buscant nous sentits, interessos…O sigui crear ART!!!!

explicant al passidis
calderes
explicant al pati

Mou a la paperera

“Ens vam adonar que en Pere viu l’art molt a fons.”

“En Pere té una mirada molt innocent, juganera i creativa”

senefa

senefa que es troba a la façana de l’institut i que va cridar l’atenció d’en Pere

 

Gemma Aldea, Pol Bargalló, Roger Garcia, Nataly Velásquez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *