Visita a l’Hangar

Des de David Bestué EN RESIDÈNCIA a l’Institut Secretari Coloma https://ift.tt/1gf3dUI

hangar_01“Vam anar de visita a l’Hangar on vam poder veure els diferents espais que uitlitza l’artista i tot el que engloba la paraula “art”. Vam conèixer diferents artistes com un anglès que feia quadres abstractes de pastanagues (Rasmus Nilausen)

(…)
El que em va agradar més va ser un noi que treballava amb els còmics, agafant vinyetes i transformant-les en imatges molt expressives com les fotografies següents:”

martinvitaliti.netmartinvitalini.net

 

 

 

 

 

 

Dèlia

“És un lloc que mai hagués imaginat que podia existir, on els artistes poden llogar espais per a treballar i si són estrangers també un lloc per estar-s’hi mentre treballen a Barcelona. També hi ha especialistes en diferents matèries que poden ajudar els artistes a plasmar els seus projectes… És un lloc on conviuen ,molts artistes diferents, i vam poder conèixer uns quants que ens van explicar una mica quina era la seva feina(…).

Em pregunto si poden inspirar-se en un lloc ple de gent que treballa en les seves obres i rodejats del material en tot moment, és com si quan estàs allà estiguessis obligat a tenir moltes grans idees i fer obres molt bones que després s’exposin  i pot ser una pressió que els faci bloquejar-se”

Marina P.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *