Sessió amb Erick Beltrán i Eduardo Barrera

Hem tingut sessió amb l’Erick Beltrán, que ja ha tornat de la seva estada a Mèxic. Ens ha explicat que farem una publicació amb tot els materials que hem estat generant al llarg del curs, per fer ja tancament de tot el procés. Però com organitzar-ho? Com fer-ho?

Hem hagut de fer dues coses: organitzar tots els materials que tenim amb uns llistats i després amb uns quadres sinòptics i veure quina és la feina que fan els dissenyadors per editar un llibre.

El quadre sinòptic ens ha ajudat a organitzar tota la informació i a relacionar-la i hem fet “El palau de la memòria”, organitzant els temes com si fossin una casa: per on entrem, què hi trobem, quins són els espais/temes importants; quins més accessoris; quins espais/temes hi ha al final… Tot això ho hem dibuixat amb uns plànols.

Després, l’Eduardo Barrera (un dissenyador que ha treballat moltes vegades amb l’Erick) ens ha explicat com dissenyar un llibre i ens ha ensenyat un llibre que van fer “Ergo Sum”, un “anti-llibre” que pot llegir-se de moltes maneres… i en mig de tota la publicació, hi hem trobat en Kaspar Hausser!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *