Relacions entre ordre i pensament_11 d’octubre 2013

Relacions entre ordre i pensament.

L’altre dia, vam estar fent una obra d’art amb l’Antònia del Río, l’artista que farà aquest projecte amb nosaltres. La composició estava feta amb petits retalls de les paraules que eren sinònims de l’art i d’elements relacionats amb ell. En acabar vam crear un mural amb molts grups de paraules que nosaltres pensàvem que es podrien ajuntar o classificar. Cada un pensava de forma diferent i va sortir un mural amb diferents punts de vista. Tot seguit, us posem unes fotografies del mural.

El taller el vam fer per grups, però tot ho enganxàvem en un mural conjunt i després, amb els que van sobrar vam fer un ”Sol”, però no vam utilitzar tots els retalls i els sobrants les vam posar al costat del mural, per si en un futur volíem enganxar-los.

Va quedar un mural molt bonic (pràcticament perfecte) perquè ens vam esforçar molt.

A part, amb aquestes paraules, l’Antònia del Río va fer la seva pròpia composició que us adjuntem a continuació:

LA CREACIÓ

Per acabar la classe, vam llegir un fragment titulat “¿Acercamientos a qué?” del llibre Lo Infraordinario de George Perec on volia expressar que normalment li donem més importància a coses grans mentre que li treiem importància a les coses petites, que hauríen de tenir-ne més.

Rongrong Li

Mireia Callao

Sara Marquez

Zaida Gonçalves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *