Maquetes pel llibre d’artista_ 14 de març de 2014

Al  principi de classe l’Antonia ens va explicar en què consistia el que havíem de fer durant la sessió.

Ens van donar uns fulls en blanc per fer un model d’una maqueta del llibre d’artista que farem. Tot seguit ens vam ajuntar en una taula i vam començar a donar idees de com podria ser la maqueta i les mides que podria tenir. Hi havien dos tipus de maquetes: uns calaixets y uns arxivadors.

maqueta llibre d'artista

Vam decidir fer grups y començar a muntar la nostra maqueta. Els que feien el arxivadors tenien una guia en un altre cartró, que els facilitava saber les mides que havia de tenir i la forma que tindria al final si seguien aquella maqueta, en canvi els que feien els calaixets ho tenien més difícil perquè no tenien cap guia ni res.  Vam haver d’anar donant idees, sobre la quantitat de calaixos que necessitaríem, la distribució… Vam  començar posant les mides en el cartró, desprès de tenir les mides, vam anant retallant-lo amb un cúter i per últim el vam començar a enganxar i a muntar per veure com ens havia quedat.

resized_P1080137  resized_P1080151resized_P1080149

El primer grup va acabar la maqueta de l’arxivador i va quedar bastant bé, però el segon grup, els que feien la calaixera no vam poder acabar, per això continuarem en la pròxima sessió.

resized_P1080153

Denise Arenas

Edgar Peñalver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *