Continuem la classe,

Primerament col·loquem les taules en forma de quadrat, s’asseuen els alumnes i  en Fernando, davant de cadascun   posa un paper en blanc.

Tots els alumnes,  un per un, mostren la seva caixa, treuen elcontingut i expliquen que és el que hi han posat i perquè, desprès ho descriuen amb poques paraules en el  paper en blanc

 

S’aixequen tots i canvien de lloc, s’asseuen en el lloc d’un altre i mirant el paper escriuen amb una sola paraula que es el que el que creuen que tenen  davant seu, desprès cadascun ha d’explicar que és el que ha posat i perquè.

 

 

 

 

 

 

 

 

En Fernando explica que l’ actuació serà sobre la façana de l’església de Sant Felip Neri i sobre tres parets del refugi 307

 

 

 

 

 

Col·loquem a la pissarra tots els papers

 

 

 

 

 

 

 

Un  alumne del grup llegeix  la poesia i  després van sortint tots a dir la paraula o frase que els hagi  impactat més  . Expliquen  perquè l’han escollit, la resumeixen en un sol mot i l’escriuen sobre un dels papers que hi ha enganxats a la pissarra.

Els deures són que cadascú pensi sobre aquesta sessió i en la propera ho expliqui molt sintetitzat i que ho defineix amb una o dues paraules.

Un comentari a “Continuem la classe,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *