Anem a veure l’espectacle de Los Corderos

El Divendres dia 21 de febrer alguns dels alumnes i professors vam anar al teatre del Mercat de les Flors a veure l’espectacle “Ultra inocència” de “Los Corderos” convidats per ells, era una activitat voluntària ja que era fora de l’horari lectiu i tard al vespre.

Jo personalment vaig quedar cap per avall veient el que feien i vaig pensar que comparat amb ells nosaltres érem uns ganduls. Ells actuaven amb un entusiasme i una emoció enormes i  tot i l’energia amb què es tiraven a terra i es donaven cops tan forts semblava que no els afectava ni una mica perquè estaven molt concentrats en el treball que feien.

Després de l’espectacle ens vam quedar a la xerrada que feien amb el públic i al final van estar parlant del nostre projecte i tota la gent ens mirava i escoltava encuriosida.

Salman

Després de l'espectacle estàvem més que impressionats!!

Després de l’espectacle estàvem més que impressionats!!

En David i en Pablo en plena acció

En David i en Pablo en plena acció

Explorem coses noves

28/01/2014

Primer de tot  vam començar fent un escalfament per que els músculs es relaxessin.

Després vam estar repasant tot el material, vam estar revisant els ritmes. També vam estar repassant allò  de la frase amb el cos i també amb la cadira.

Després vam estar treballant coses noves individualment o per parelles. En Frank i jo vam  estar  treballant sobre equilibri i un portant el pes de l’altre (“portés”), és un treball dur i cansat però també molt interessant.

Willy

 

En David, l'Abdul i en Jahedur practicant amb les cadires

En David, l’Abdul i en Jahedur practicant amb les cadires

En Frank i en Willy practicant "portés"

En Frank i en Willy practicant “portés”

Estat de la qüestió…

24/01/2014

Estant més o menys a l’equador del projecte és moment de fer una reflexió sobre com estan les coses. Després de la xerrada de la sessió anterior parlem de com han anat les coses.

Aquestes són algunes de les reflexions de cadascun:

Salman: funciona millor el treball en grup que el treball individual. Ens costa memoritzar els moviments perquè no hi estem acostumats.

Fran: No acabem de col·laborar amb la classe, falta una mica d’interès.

Willy: Les sessions de divendres (a l’aula i sense els creadors) no m’agraden, en canvi de les dels dimarts amb “los Corderos” m’agrada tot, a la classe hi ha gent força gandula que no ajuden a que les sessions vagin bé.

Nacho: Moltes vegades tenim vergonya i l’actitud dels companys no ajuda.

Dúnia: No m’agrada el que estem fent. Ens falta concentració

Izzat: Ens en riem de nosaltres i això no ajuda.

Jahedur: M’ho passo molt bé a les classes. Fer reflexions com aquestes està bé per a que millori el funcionament del grup.

Hamza: Crec que fins ara ha anat prou bé. El treball amb les cadires és una part que m’està costant força.

Abdul: Els exercicis més acrobàtics són els que més m’agraden. Crec que fins ara va prou bé tot i que ens hauriem de concentrar una mica més en la feina.

Patrícia: Les sessions estan prou bé, de vegades se’m fa una mica llarg. En general hauríem d’estar més atents a les indicacions que se’ns donen.

Èrika: M’agrada el treball amb les cadires.

 

 

Xerrada amb Los Corderos

21/01/2014

Van venir el Pablo i David, i també va venir la Sara i el Miquel. Vam tenir una xerrada. Vam parlar sobre les coses que hem fet. Ens van dir les coses que estan funcionant  i les que no han funcionat, bé sobretot parlaven de que n’hi ha alguns que no han estat col·laborant gaire. També vam parlar les coses que farem en aquest mesos. Ens vam passar tota la sessió reflexionant sobre com ha anat les coses.

Erika

Escoltant les reflexions

Escoltant les reflexions

En David explicant-se

En David explicant-se

IMG_2113

 

Reprenem les classes

14 /01/2014

Era la primera classe després de les vacances i ens calia refrescar el material treballat.

Ha arribat un alumne nou a l’institut que s’incorpora al nostre grup, és en Frank.

En aquesta sessió només hi era en Miquel com a professor.

Així que després de l’escalfament hem repassat el treball amb les cadires, hem estat repetint els 5 moviments amb les cadires en silenci.  També hem repassat els cinc moviments que cada un ha creat per representar les paraules: soroll, concentració, cordero, desequilibri i silenci.Després de repassar-ho un per un hem ensenyat el material propi als companys.

També hem estat repassant els ritmes: 12345 12345 12345 12345 x1x2x3x4x5 123 123 123 1. I els treballs individuals i per parelles.

IMG_2091

Treball individual amb les cadires

Treball individual amb les cadires

Sessió amb Pablo

 

Sessió del 10 de Desembre.

Aquell dia només va venir en Pablo i vam començar la classe de Cos i Moviment fent exercicis d’escalfament.

Després  vam seguir a una persona els moviments que feia, és un joc que es diu “Seguir rei”, també vam fer un joc que es diu “el Samurai”, es tracta de repetir quatre moviments en quatre direccions diferents i en cadascuna es fa una acció diferent per exemple un cop de mans i un altre cop es diu “sí, sí, sí” però fent que no amb el cap.

Després d’això vam fer una dinàmica amb una cadira aixecant-la, agafant-la, movent-la per tot l’espai cada un amb inventant els seus moviments, després quan tots teníem la  coreografia feta vam sortir d’un en un a fer-la davant de tot el grup.

Per acabar ens vam posar com en una classe amb les cadires i en Miquel (el professor) indicava qui s’havia de moure i qui s’havia de quedar quiet com si fos una orquestra, cadascun fent els moviments que s’havia inventat.

Fatima & Jahedur

En Pablo fent les explicacions

En Pablo fent les explicacions

 

Observant l'acció d'un company amb la cadira

Observant l’acció d’un company amb la cadira