Marges arquitectònics. Espai 1

En el tercer trimestre hem realitzat la segona part del projecte d’En Residència.

Primer vam fer un recorregut per l’institut, buscant espais marginals, espais on la gent no fixava la seva atenció. Amb aquesta intervenció volíem donar importància a aquests espais, fer-los visibles. L’espai marginal que va triar el nostre grup va ser l’espai que hi ha al costat de la cambra de les calderes. És un espai gran, amb paret de maons, amb escales i una barana mig trencada. Una vegada triats els espais, per grups, vam dibuixar esbossos de pictogrames que a nosaltres ens semblava que quedarien bé en l’espai escollit. Després l’Eduard va portar una impressió dels pictogrames fets a escala humana. Vam haver de resseguir el seu contorn, amb carbonet, per poder calcar-lo a la paret. Una vegada calcat a la paret, vam començar a pintar la part de dins del pictograma, d’un color groc canari. Vam pintar unes quantes capes perquè el nostre espai tenia molts forats i xuclava molta pintura. Quan la part de dins ja estava acabada vam començar a pintar el contorn de negre, amb molta cura per tal que no es taqués la part de dins.

Aquesta part del projecte ha estat entretinguda i estem satisfets del resultat final. Ha estat un treball una mica costós degut a la posició del dibuix. Ens va costar molt pintar-ne alguns trossos, perquè no arribàvem. Era incòmode i perillós tenir una barana al costat que es mogués i ens impedís arribar al lloc més llunyà del pictograma. Aquest espai que abans era marginal, s’ha tornat gràcies a aquesta intervenció, colorista i cridanera, un espai vistós, on la gent fixa la seva atenció.

Noelia Pardo, Guillermo Muñoz, Juan Manuel Restrepo, Guillermo Muñoz, Ivan Fuentes i Mari Carmen Liarte.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *