01_fiesta - copia

Enterrament a la Fundació Miró

DSC_0060 - copia
Tanquem la capsa amb tot el que hem fet i hem volugt posar a dins. 4 de Juny del 2015. Olga Pérez.

Després de posar tot a dins: els missatges de qui va voler fer-ho,  els objectes personals que cadascú vam escollir per posar,  i tota la resta de coses,  vam tancar la capsa.

 

02_contenedor - copia
Imatge de la capsa i eines . Juny del 2015. Lúa Coderch.
DSC_0077 - copia
Belinda fent l’acomiadament de la càpsula. Al costat el forat destinat a l’enterrament. Juny 2015. Olga Pérez.

Ara esperem ….fins d’aquí a vint anys!.

Gràcies a tothom.

Olga Pérez.

Treball amb la càpsula

IMG_1259 - copia
La Lúa ens porta la càpsula a la porta de l’Institut. Tots la carreguem per entrar-la- Maig del 2015. Olga Pérez

 

La Lúa va arribar amb la càpsula. El tràmit d’encàrrec i construció va trigar un temps. Per tant,  va ser un esdeveniment el fet de veure-la a la porta.

La vam haver d’entrar, i veure com haviem de fer la distribució dels espais que vam decidir posar. Els nois volíen espais personals, i també espais per compartir : aquesta distribució ens va portar dies de treball i ajuda.

DSC_0054 (2) - copia
La Lúa ens dona instruccions per a la distribució dels compartiments . Maig del 2015. Olga Pérez
IMG_1280 - copia
El Domingo, Director de l’INS Montjuïc i professor de tecnologia, ens ha ajudat a fer l’estructura per posar dintre els compartiments. Maig del 2015. Olga Pérez

 

S’havia de posar tota la feina feta  i acabar  en el temps que ens quedava.

Sessió de fotos al pati

DSC_0152 - copia
Abril 2015. Olga Pérez

 Hem de fer fotografies de nosaltres mateixos. La Lúa ha portat la seva càmara i hem fet diverses accions per mirar d’expressar alguna cosa  que ens identifiqui. No hi som tots, però el que es necessita és preparar alguna presentació per l’enterrament de la càpsula del temps a la Fundació Miró.

DSC_0157 - copia
Abril del 2015. Olga Pérez

 He tractat d’enregistrar l’activitat i el moviment que ha suposat imaginar-nos fent coses que diguin alguna cosa de nosaltres com a grup.

Encara queda una mica de temps per a l’acabament de l’activitat, i tenim feina pendent. Just ahir l’Eva, l’Andrea , la Lúa i la Julieta van anar a un curset per tal de fer l’estampat de les samarretes.

DSC_0158 - copia
Abril del 2015. olga Pérez

 

DSC_0160 - copia
  Abril del 2015. Olga Pérez

 També pensem en que hem de variar les dimensions de la càpsula per tal d’estalviar despeses . El proccés d’enterrament és complicat. L’han de portar a terme operaris especialistes per fer-ho amb seguretat.  Encara ens queden fer algunes coses més, i el temps passa molt ràpid.

DSC_0163 - copia
La Lúa fent fotos al grup. Abril del 2015. Olga Pérez

Comencem: la càpsula del temps

Estem treballant.

La càpsula del temps és un projecte ambiciós i tenim molta feina. Es tracta de realitzar treballs nostres que guardarem en una capsa, i la recuperarem d’aquí a 20 anys.

La Lúa ha distribuit grups de treball per fer les coses que ens agradaria guardar: una revista, samarretes amb un estampat personalitzat i un disc de vinil, amb gravacions de veu i coses que volem enregistrar per no oblidar-les.

El grup de revista. La Lúa, el Vicent, la Belinda i la Nicole . Març del 2015. Olga Pérez.

Hem repartit la feina i les gestions. El ritme de treball està condicionat a moltes coses: no sabem ben bé com es fa això d’una càpsula del temps. Ens estem informant de tot: del material, dels diners que costa…hem de disenyar aquesta capsa amb un presupost ajustat. I  el fet de situar-la en un lloc concret i fer l’enterrament, s’haurà d’estudiar.

Entre les diferents propostes es fan proves per veure com queden el dissenys.

La Belinda enregistra l’activitat:

DSC_0039 - copia

El treball per grups

DSC_0117 - copia
Vista del passadís del 3er pis de l’INS Montjuïc. Abril 2015. Olga Pérez.

 Durant tot el procés , hem tingut moltes aturades: els dies de vaga i sortides dels alumnes a diferents llocs que s’havien concertat. Necessitem més temps per poder acabar el que ens hem plantejat. La Lúa vé també més temps de l’establert per recuperar.

DSC_0110 - copia
L’Eva caminant, amb la Lúa , el Joan i la Belinda. Abril del 2015. olga Pérez

 

Encara hi hauran unes imatges que escollirem cadascú per tenir més coses a dins de la càpsula. El treball de tractament d’imatges amb les eines informátiques, i les gestions per poder formar en seriegrafia al grup de samarretes són algunes de les feines que s’han de fer urgentment.

DSC_0111 - copia
La Lubna, la Belinda i la Lúa. Abril del 2015. Olga Pérez

 

 

Altre lloc gestionat amb el WordPress