LES NOSTRES PROPOSTES

Durant les últimes setmanes de novembre els grups hem elaborat les nostres propostes i després les hem posat en comú amb la resta de companys. A continuació ens hem dedicat a fer esquemes detallant les accions de cada proposta i creant els story boards:

15_11_25_sessio_10 15_11_25_sessio_11David, Noah, Sélène, Alexandra

LO QUE TODO COMENZÓ CON UNA BROMA SE LES ACABO YENDO DE LAS MANOS…

Un grup d’amics es queden tancats en el lavabo i no poden sortir. Quan ho aconsegueixen, es dirigeixen a la sortida hi es donen compte que l’escola ha tancat.

Degut a això truquen per telèfon, però casualment no hi havia línia.

Decideixen anar a buscar si encara hi queda alguna persona dins l’institut. Escolten un soroll procedent d’una porta, s’apropen i escolten un soroll. Decideixen entrar

 

15_11_25_sessio_07 15_11_25_sessio_06

Arnau Muntada, Suncar Galissa, Josué

Volem fer una coreografia, el primer pas que farem serà que ens col·locarem tots dos davant, començarem inventar-nos els passos. Desprès, quan ja tinguem els passos ja practicats, pensarem el vestuari de com ens vestirem per el dia de presentar el nostre coreografia/ ball. El vestuari serà que el meu company i jo ens vestirem iguals. La roba que passarem, serà un pantaló curt de color blau fosc, una samarreta blanca de calçat aniríem descalç. Finalment farem la coreografia, ja que tenim tot preparat.

15_11_25_sessio_01 15_11_25_sessio_02

 

Carmen, Ícar, Alèxia, Júlia, Arantxa, Nassim

Què és el flashmob?

Es tracta d’una acció organitzada, col·lectiva, que es realitza en un lloc públic i durant un breu espai de temps.

Nosaltres el que volem fer és un flashmob al passadís de la tercera planta al canvi de classe.

La idea començaria quan una persona fa veure que es desmaia i anem a ajudar-lo, el rodegem, sona la música (estem pensant la cançó) ell es recupera i tots comencem a ballar.

 

15_10_12_sessio_ECarmona_08Joselyn, Abu, Lordgift i Josué

El nostre projecte consisteix en que primer entren persones al armari i desprès quan entren al armari se’ls hi cau la roba i quan surten del armari es converteixen en globus i depenent de quin estat de ànim el globus es d’un color determinat. Nosaltres hem fet quatre estats diferents. Hem fet la tristesa de color blau, l’odi de color vermell, l’alegria de color groc i la bogeria de molts colors.

 

15_11_25_sessio_03 15_11_25_sessio_04Clara, Erick em, Kathe,  Diana, Eddie

Nuestro proyecto es un Vídeo al reves.

*Se basa en las siguientes expresiones: Amor, tristeza , miedo, amistad, muerte.

-Amor: hay una chica y un chico besandose, despues aparece otra chica la cual se choca con la pareja, el chico se enamora de la otra y la otra chica se queda sola.

-Tristeza: Un chico se muere y todas lamentan su perdida.

- Miedo: En una casa encantada habia un fantasma que tenia miedo de los humanos en vez de que los humanos temieran al fantasma.

-Amistad: Un grupo de amigos se encuentran en un parque.

-Muerte: Suicidio colectivo de una secta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>