Museu Picasso de Barcelona

 

Ara estem treballant, un altre cop al centre. Cadascú amb el seu material, exceptuant la Claritza i la Imane que utilitzen el llapis. En general ens hem acostumat a fer servir els pinzells i la tinta. També ens hem acostumat a dibuixar el que tenim al cap.

Kevin: “M’han agradat molt els primers anys de pintura de Picasso i ara estic dibuixant un dels quadres que he vist.”

Ronaldo: “… especialment Ciència i Caritat on sortia un senyor en una cadira, una noia malalta al llit i una criada amb un nen als braços. Ara estic pensant què puc dibuixar.”

Jonathan: “A mi m’ha agradat uns dels quadres de Picasso que es deia La onada, pintat l’any 1895 quan encara tenia 14 anys. Sembla com una finestra cap al mar. Ara estic dibuixant un barri amb perspectiva.”

Luis: “A mi m’han agradat moltissim tots els quadres que va pintar de jove, especialment el paisatge muntanyenc d’Horta de Sant Joan. He fet el meu nom amb tinta xinesa i un parell de figures.”

Selena: “El quadre que més m’agradat ha sigut Natura morta (Paris, 1901). Ara estic dibuixant el Cavall banyegat. L’estic fent perquè em sembla molt interessant.”

Katy: “M’ha agradat molt el quadre de la primera comunió, i ara estic dibuxant un paisatge amb muntanyes i neu.”

Claritza: “Me gustó mucho la explicación de Perico Pastor y también un cuadro donde había un torero. Ahora estoy dibujando un cuadro de un paisaje donde hay un sol y árboles dentro de un recuadro.”

Alex: “El meu preferit és Cavall banyegat (1917, Barcelona, dibuixat a llàpis de grafit sobre tela amb imprimació ocre). He dibuixat un porc de color negre amb grisos i també he dibuixat un retrat d’una noia.”

Nikita: “M’han agradat, totes les obres. Sobre tot les obres que feia de jove. L’obra que més m’ha cridat l’atenció ha sigut la de Les Menines. Sens dubte, Picasso era un gran pintor! Jo he fet una mini ciutat amb tinta xinesa.” 

 

Un comentari a “Museu Picasso de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *