Visita al MNAC

“Vam anar de visita al MNAC, el museu d’art de Catalunya, ens hi van acompanyar el David i la Sandra.

Primer vam fer una visita a l’exposició permanent (…). Hi ha unes quantes escultures que em van agradar molt com “Eva” o “Els primers freds”, així que he posat unes fotos a les següents fotos:

Eva d'Enric Clarasó (MNAC)

Eva d’Enric Clarasó (MNAC)

M’agrada molt aquesta escultura perquè reflecteix molt bé la realitat i és una imatge de tendresa,  bellesa i sensibilitat.

Els primers freds (Miquel Baly ) MNAC

Els primers freds (Miquel Blay ) MNAC

DEL MNAC A COPENHAGEN

La sirena

La sirena

No està al MNAC però buscant fotos vaig trobar-la i em va agradar molt a part de ser molt bonica  i amb unes formes senzilles però a l’hora molt reals, crec que és una obra molt interessant.”

Dèlia

“Al MNAC també vam tenir l’oportunitat de veure on estan guardades les obres que no estan en exposició i que es fan servir per al seu estudi. És un lloc que potser no tornem a entrar mai perquè no és obert al públic en general. Ens van explicar que les obres que rep el museu són de donacions o col·leccions (…). Així vam entendre que en un museu hi ha molta més feina a part de posar un cartellet a cada obra i obrir la porta cada dia.”

Marina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>