A L’EXPECTATIVA

De què va EN RESIDÈNCIA ?

“Ja el primer dia que vaig arribar a l’aula de plàstica em pensava que seria com a tercer d’ESO: dibuixar, pintar, crear…però no va ser així. (…) Aquell dia el Ferran ens va dir que ens vindria un artista (tampoc ser molt bé què fan ) i no he arribat a entendre la seva feina.
En Ferran i l’Asun (de socials) ens van ensenyar fotos i un vídeo de persones expressant diferents tipus de coses, dibuixos, moviments, figures, pintant. Moltes coses que tu no pensaries que fossin art.”

Joan (diari)

creadors 26092013 012

“Ella creu que l’art contemporani és una manera de fer que de vegades ens fa dubtar i seguidament haver de pensar el motiu i el tema d’aquella obra. També pensa que és com la vida que ens trobem en situacions xocants i inesperades com l’art contemporani.”

Aya (diari)

“Han vingut dues mediadores del MNAC que es diuen Sandra i Teresa. Aquestes noies ens han explicat tot el què farem al llarg del curs qui és en David quina és la seva feina i el què farem amb ell”

Olivia (diari)

“Ens van explicar que vindria un artista a ensenyar-nos coses. Jo me l’imaginava alt i prim amb una barba cargolada com la de Salvador Dalí amb una boina molt elegant i unes ulleres rodones.”

Dèlia (diari)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>