Arbre de Nadal Antinatura

image image image image image

El nostre projecte era un arbre de Nadal antinatural. Els materials que vam fer servir van ser: pedres que vam recollir del pati, pintura verda, cola blanca, silicona, cartró i clips de colors. Els passos per fer-ho van ser els següents:

-Seleccionar les millors pedres
-Netejar-les
-Pintar-les amb pintura ver

-Vernisar-les

-Un cop seques enganxar-les amb súper Glue fent la forma d’un cactus que acabarà amb volum
-Treure la forma als clips i deixar-la amb forma de V
-Enganxar-los a les pedres.
-Posar-ho en test de plàstic

Hem utilitzat 4 setmanes, 8 hores en total, per finalitzar aquest projecte. Ens ven enfrontar al problema que el projecte no quedava com ens esperàvem i quan estàvem acabant ens vem donar compte que es semblava molt a un arbres de Nadal i com aquesta festa estava a la volta de la cantonada vem decidir transformar un cactus és un arbre de Nadal.
El resultat va ser un arbre de Nadal fet de pedres i decorat amb clips de colors amb una estrella a la punta. La cola blanca representava la neu. Finalment ens vem adonar que malgrat tot els inconvenients que ens havíem trobat per fer el projecte, va quedar un projecte satisfactori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>