La nostra Màquina de Goldberg

El projecte va començar quan  la Lucia va tenir la idea de fer una cadena de dòminos, bales i altres obstacles.Volia fer una màquina de Goldberg.  Llavors, el Pep i l’Albert es van  voler afegir. La Lucia ens va dir que sí i vam començar a pensar.

Vam fer plànols del que volíem fer i després vam recordar que hi havia d’haver alguna cosa amb una planta. Vam decidir que posaríem la planta al final fent que  caigués una regadora amb aigua i regués la planta.

Foto Pep Albert i Lucia

Vam passar els plànols a l’ordinador i vam començar a construir.

Varem fer servir peces de dòmino, bales, tubs de cartró i altres coses.

A les sessions vam estar buscant maneres de fer el nostre circuit, fins que un dia vam trobar la manera definitiva, que seria la que faríem servir el dia de la presentació, encara que calia perfeccionar-ho

Cada dia teníem problemes, perquè algú podia tocar la taula i fer caure tot, la qual cosa ens obligava a començar des del principi. Però això també ens permetia afegir altres millores. El dia de la presentació estàvem una mica nerviosos perquè pensàvem que potser caurien les peces abans de poder-ho presentar. per sort no va caure res, però quan vam presentar el circuit se’ns va parar bastant, però va ser molt divertit de muntar.

Ens ho vam passar molt bé fent aquest projecte i vam poder fer molts circuits diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>