El Ricardo ens presenta la seva obra

La sessió d’avui ha consistit en la presentació que ha fet el Ricardo Trigo de la seva obra. En ha explicat que el seu treball es basa en analitzar els instruments i els suports que intervenen en l’art. Els artistes dipositen les seves idees en uns suports i materials que ell vol fer visibles ja que els artistes tendeixen a deixar-los en segon pla. També la seva feina consisteix a analitzar els materials i el progrés tècnic i científic que fan possible l’art.  L’anàlisi d’aquests elements ens dóna pautes del funcionament de la nostra societat i analitza com el progrés tècnic i científic ens ajuda a entendre com funciona el món.

Després de mostrar-nos diferents obres ens ha explicat quin és el seu nou projecte: està investigant al voltant de la temàtica del vi com a element que està present a les inauguracions de les exposicions i , en general, en la retòrica de l’art. És un element sempre present però que no se li dóna importància i que no és visible i ell vol analitzar el seu paper.

 Redacció: Fàtima Saeid

img_0815img_0799

img_0796img_0793

Resultat d'imatges de ricardo trigo

Resultat d'imatges de ricardo trigo

Resultat d'imatges de ricardo trigo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *