Maniobra_Llibre desplegable

Aquest és un llibre desplegable amb una recopilació dels gravats de linóleum que vam entintar, i recull l’abecedari amb el llenguatge de signes.  Consta de 28 lletres. Les pàgines són de cartolina negra i al mig de cada pàgina hi ha un gravat imprés amb tinta negra.

Primer, com ja hem explicat en l’anterior entrada, es va encomanar fer el dibuix d’una lletra amb el llenguatge de signes, una lletra a cada alumne. Cada un va fer un esboç a la llibreta de projecte, després la va calcar amb paper vegetal i per fer el traspàs d’aquest paper a la planxa de linòleum alguns vam fer servir paper de calcar. Havíem d’anar en compte perquè la mà queda impresa invertida i per tant cal tenir-ho present. 

Quan van veure el resultat de tots els 28 gravats vam pensar que havíem de fer alguna cosa per tenir-los tots junts, perquè quedava molt bonic. D’aquí la idea de fer aquest llibre desplegable.

img_7016-2

img_0479 img_6914

Tot el treball que hem fet amb les mans, després d’una pluja d’idees en gran grup l’hem titulat “Maniobra”. Un títol que ens agrada molt perquè conté dues de les paraules que expliquen la nostra proposta sobre les mans de tot el primer trimestre: “Ma i obra”, tot plegat ha estat una gran “maniobra” de nosaltres.

16_12_21_tancament_1r_trimestre_20 16_12_21_tancament_1r_trimestre_09

16_12_21_tancament_1r_trimestre_16

Laura, Gisela, Jose Antonio,  Andrea i Samira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *