Punt de partida de la peça final

Després de l’experimentació amb diferents objectes en desús i les taules i cadires verdes que tenim a l’institut, comencem el gran debat sobre el tema dels alumnes nouvinguts a partir de l’obra d’alguns alumnes que tenim al grup.

Qizhang  Iara

A classe tenim companys estrangers, alguns d’ells han arribat al nostre pais només fa 7 mesos, d’altres porten més temps i alguns porten tota la ESO. Al nostre artista li preocupa que aquests alumnes no entenguin la llengua i quin paper hi tenim nosaltres, els que formem part del grup, com d’adapten, com ajudem a que s’integrin? … D’aquestes converses surt la paraula INVISIBLE, i també  la idea que al principi quan arriben són els protagonistes però després la situació es normalitza i passen desapercebuts… Molt diàleg i un punt d’inici important per idear la nostra peça final.

De tot això sorgeix la idea de pensar com podríem representar amb una composició de taules i cadires totes aquestes idees.

IMG_2480 IMG_2481

Laia i Lia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *