organitzem el espais d'intervenció

Sessió 3. Espais i context .

La  Lúa ens  proposa  fer alguna intervenció  amb el que s’ha treballat fins ara. Amb aquesta idea, fa un recull a la pissarra d’una pluja d’idees.

Jo mateixa (professora de visual i plàstica), sóc una més del grup de treball.  L’artista  proposa que siguem  tots nosaltres que donem idees per portar a terme el projecte artístic. Em sembla curiosa la horitzontalitat  de la organització amb la que es desenvolupa l’activitat. Tothom tenim feines adjudicades. El fet de poder reconsiderar els continguts del que considerem aprenentatge a l’aula, i a la vegada que això esdevingui artístic,  suposa un repte per a tots i totes.

Utilitzem un aparell de sò. I procedim a la preparació per poder desenvolupar l’activitat. Amb totes les dificultats que això comporta.

IMG_1111 - copia

 IMG_1064

I de tot això en tindrem registre  dels propis alumnes.

IMG_1043

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>