L’Edu

micro 29
L’Edu ens explica com fer micros de contacte.

Edu Comelles és un artista que treballa amb el so. Fa composicions sonores que no tenen perquè ser musicals, encara que de vegades ho semblen.

Un pensament a “L’Edu”

  1. M’agrada molt el projecte creadors en residència, ja que és un projecte molt diferent al que estem acostumats a fer. Em sembla molt interesant i crec que potser aixi la gent aportaria més coses i es pot aprendre d’alló que avui en dia als joves ens agrada d’una manera més dinamica.
    És molt curiós el que fa l’Edu, a mi personalment m’hagués agradat fer-ho tot però no es pot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>