Efectes d’una intensa activitat física

A mí, especialment em va agradar la última sessió més que l’altre, perquè a la última vam canviar els exercicis de mobilitat corporal.

A l’última sessió, vam fer uns massatges amb una parella, els quals consistien en relaxar a l’altre company, que es el que estava rebent els massatges.

Després, la Mónica ens va preparar el següent exercici: Amb els massatges que ens havia fet la nostra parella,  havíem d’expressar el que havíem sentit, ballant els moviments.

La majoria de la gent estava ballant moviments del canell, moviments de cap, etc…

Després, quan vam acabar aquesta activitat, ens van portar a un altra aula diferent, i ens van ensenyar les fotos que havíem fet a les anteriors sessions.

Aquesta activitat consistia en veure els canvis físics que produeix el teu cos abans i després de fer un exercici físic, com, en aquest cas ballar.

Va ser curiós perquè, vam veure diverses transformacions; hi havia gent que no canviava gens després de fer exercici físic, però en canvi, hi havia gent que havia bastant, perquè es notava el desgast en els rostres de la gent, galtes més vermelles, etc…

Mireu-nos a l’enllaç Artistes en residència

Manu Fernandez de Castro.

 

Sessió de conciencia de cos

Vam fer una activitat que tracta de que dues persones que una estava amb els ulls tanques i l’altra li tocava les articulacions del cos (cames,peus,mans…).

El Joan i l’Alvaro vam fer aquesta activitat i ens va agrada molt, ho vam disfrutar.

Primer vam començar amb les articulacions del cap, picant amb els dits sentiem unes mans gustosses que ens tocaven el cap.

Després vam ballar amb els ulls tancats sols amb totes les articulacions toves, tractar de ballar amb totes les articulacions.

Les sensacions són: tranquilitat.

 

Mesures amb parts del cos

La darrera sessió  vam fer una escalfament dirigit a les diferents parts del cos , va consistir en córrer, caminar o arrosegar-nos  d’un costat a un altre de la clase.

A continuació vam fer un exercici, que és l’exercici del mirall, l’objectiu era que la gent que ens mirava no en devinés qui manava.

Despres, per parelles, ens vam mesurar en diferents parts del nostre cos (peus, mans, braços, cames, dits, caps, etc.)i finalment vam mesurar tota la clase.

 

Les nostres creacions 2

Aquests dies treballem amb la Mònica Muntaner. Vam fer moviments per tot l’espai  i havíem de congelar alguns d’aquests moviments, ens va costar molt i no ho vam acabar d’assimilar. Després vam moure tot el cos a força velocitat i  amb música. Vam veure que això ens feia estar més concentrats.

Finalment vam continuar amb les nostres creacions i vam notar la diferència entre veure els mateixos moviments amb música o sense.

   

Les nostres creacions

Vam crear una sèrie de balls o moviments a partir del que t’agradava esport, historietes…).

Vam començar sense música perquè l’artista ens va explicar que així ens fixem més amb els moviments i no seguir el pas de la música.

Després un cop elaborades les creacions, vam mostrar-les al grup,

i entre tots vam comentar les sensacions que et transmetia actuar sense música.

Hem començat!

El primer dia ens vam presentar i vam explicar quines coses ens agraden relacionades amb el moviment. Alguns van dir els esports que feien, o la dansa, o escoltar música i anar seguint-la… Després, per parelles, vam anar encadenant moviments a partir d’una música que sonava.

En la següent sessió vam mirar diferents vídeos de dansa. Després anàvem comentant el que havíem vist. Ens va cridar l’atenció la dansa sense música, no sabíem que existia.

Després vam començar a representar amb moviment el que volíem explicar. Algunes persones van optar per fer-ho soles i altres en grup.