TERCERA SESSIÓ 3 D’OCTUBRE 2016: VISITA AL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA. ESCENOGRAFIA DE L’OBRA EL CORATGE DE MATAR (LARS NORÉN) CREADA PER PEP DURAN

img_1520

Avui és el dia que hem pogut conèixer, finalment, al Pep Duran! I quina millor manera de fer-ho que envoltat, mai millor dit, d’una de les seves darreres obres escenogràfiques per a l’obra de teatre “El coratge de matar” (Lars Norén) al Teatre Nacional de Catalunya.

Hem pogut passejar-nos per l’escena com els actors, i fora d’ella, com els tècnics que fan possible que tot plegat funcioni. L’experiència de poder estar en una sala de teatre sense públic, en primer lloc, i, moure’ns lliurement per aquells espais que sempre hem contemplat com a espectadors des del pati de butaques, en segon lloc, han estat el punt de partida d’aquesta trobada.

En Pep ens ha explicat qui és, a què es dedica, quines són les inquietuds que el mouen i ens ha proposat un repte per començar a treballar en la proposta d’aquest any. Cal que ens informem bé del període en el qual es va construir la seu actual de l’Institut Jaume Balmes. Amb aquesta informació, podrem escollir amb criteri un espai òptim per a instal·lar la nostra obra. Mentre fem aquesta feina hem de fer un petit inventari fotogràfic de tots els objectes de l’institut que ens estimulin de forma creativa.

Segons ens ha dit, l’estudi de les preexistències acostuma a ser un interessant punt de partida per a tota intervenció artística.

img_1543

img_1526

img_1525

img_1524

img_1552

img_1559

També hem visitat el magatzem on hi guarden tots els objectes i materials necessaris per a construir les escenografies.

img_1576

img_1578

img_1579

img_1581

img_1584

img_1570

img_1574

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *