Visitem l’Escola Massana

L’Escola Massana és el centre municipal d’Art i Disseny que, fruit del llegat del filantrop barceloní Agustí Massana, inicià la seva tasca pedagògica el 14 de gener de 1929.
Amb seu a l’antic Hospital de la Santa Creu compartia espais amb la Biblioteca de Catalunya, la Biblioteca Sant Pau i Santa Creu, les sales d’exposicions La Capella, la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i els Jardins de Rubió i Lluch.
La seva pedagogia es desplega, des de la diversitat, a través de diferents plans d’estudis, tot configurant-se com a un centre únic i integral de referència en l’ensenyament de les arts i del disseny.
És voluntat històrica i pròpia de l’Escola Massana el permanent diàleg social, cultural i professional amb agents i institucions tant del context local, com de l’àmbit internacional.



Aquest curs 2017–2018 l’Escola Massana s’ha traslladat de la seva seu històrica a l’Antic Hospital de la Santa Creu a un nou edifici, projectat per l’arquitecta Carme Pinós, situat a la Plaça de la Gardunya, al bell mig del barri del Raval.

De la mà de Isabel Banal i Mònica Etxebarría visitem el taller de modelatge de fang. La Mònica ens explica com treballen el fang. Ens interessa molt per la nostra obra amb en Marc.

La Mònica ens mostra peces acabades amb diferents vernissos o esmalts:



Passem a un altre taller, veiem el forn i peces acabades



Uns alumnes experts ens mostren com treballen el torn. És el que més ens agrada!



I per acabar, visitem l’exposició al vestíbul i fem una foto de grup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *