Jornada d’Intercanvi d’Idees a Fabra i Coats

El dia 8 de Febrer  vam anar a Fabra i Coats, on ens vam trobar amb els alumnes de dos instituts més (IES  Montjuic i IES Trinitat Vella), els quals també participen en un projecte de creació en residència amb artistes depenents del Graner.  Els artistes implicats van ser : Anna Pantinat, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Big Bouncers ( Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Mireia de querol) i Nyam nyam ( Iñaki Alvarez i Ariadna Gonzalez).

Ens van dividir en tres petits grups barrejats, on hi havia diferents  alumnes dels tres instituts. Cada institut havia preparat una mostra de les diferents activitats realitzades amb els seus artistes residents. Vam fer els exercicis que aproximadament  duraven  20 minuts per a cada grup.  Els vam preparar les setmanes abans de l’excursió. En el nostre cas, les activitats les vam dirigir els propis alumnes.  Vam triar un exercici de confiança i un d’associació de paraules.

Els altres instituts ens van mostrar un exercici de telepatia i un de soundpainting.

       

Telepatia (Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol)

Soundpainting (Anna Pantinat)

Després  de fer totes les activitats , vam anar a preparar el dinar. El grup Nyam nyam va preparar una activitat en la qual havíem de cuinar.

Ens van tornar a dividir en 4 petits grups. Cada un realitzava un plat: begudes, plat principal, segon plat i postres. Tot es va fer pels alumnes amb ajuda de professors. Hi havia llimonada i suc de gerds com a beguda, de plat principal era una fajita amb hummus , el segon era cuscús, que hi tenia tomàquet fregit,  una mica d’amanida i un ou poché, finalment de postres vam fer una mousse vegana de xocolata amb nou rallada per sobre.

       

 

Va ser una sortida molt interessant, ja que vam poder conèixer el treball realitzat per altres grups de creació. I alhora ens ho vam passar molt bé!!

 

Per a il·lustrar alguns dels moments de la Jornada hem utilitzat algunes de les fotografies que ens va fer l’Andrés Pino.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *