Les nostres arrels

Aquest dimarts dia 22 ens havien demanat que busquéssim d’on són els nostres avis i àvies (les materns i paterns), els nostres pares i mares i nosaltres.

Al arribar, ens van repartir dos fulls: en una ens preguntaven nostres nom, d’on som, els noms del nostre pares, avis i d’on són. Alguns a recordar dels seus avis incloent, vam començar a plorar, ens relaxem i continuem amb l’activitat.

En l’altre full si el teu, els teus pares o els teus avis són d’un altre país et donaven un full amb el món. Si la teva, els teus pares o els teus avis són d’un altre lloc diferent dins d’ Espanya ets donaven un mapa de només Espanya.

En acabar tots de fer-ho ens van explicar la Nora i la Marga que hauríem de fer un cadàver exquisit, al principi la majoria no teniem la més remota idea. Ens van dir que començar un cos el doblegues a forma que no es miri el que has fet i segueix el següent. Comencem fer-ho amb els mapes els tallàvem de certa forma i els enganxem en una cartolina gegant però no ens va donar temps a acabar.

I així acaba la classe.

Pahola Sánchez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *