Comencem la creació!! UÉ!

Dimarts 29, hem acabat de fer el cadàver exquisit, ho hem enganxat a la paret, per ordre de llista.

La Nora i la Marga ens han mostrat unes obres que han fet elles. Una era com un coixí, però que tenía la forma de l’espatlla, com per exemple si la Marga estava cansada, agafa el coixí i es recolza a l’espatlla de la Nora.

Un altre eren dos fotografies plasmades en una mena de plàstic, el que contenien les fotografies, era el cos de la Nora en un fons fosc. I l’altre, era una fibra metàl·lica, adaptada al braç de la Marga, que formava la forma exacte de la seva extremitat.

Vam fer grups per tal de començar a desenvolupar la idea que tindrem com a obra final, i cada grup ens comencem a plantejar les idees del què podem fer.

Izan Arnaiz

One Reply to “Comencem la creació!! UÉ!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *