Sortida al MACBA

Avui, divendres 22 de febrer els integrants de la optativa de En Residència, hem anat al museu d’art contemporani MACBA.

Una vegada ja estàvem allà, una noia ens va anar explicant totes les obres que ens trobàvem, ens preguntava que creiem que significaven i ens ajudava a comprendre-las.

El primer que vam fer al entrar a l’edifici, la noia ens va fer una breu explicació per introduir-nos al món del art contemporani. Vam entrar a la primera sala, on es trobava al mig una estructura de fusta que podíem trepitjar. ens va contar que aquesta barca estava feta amb fusta dels vaixells que s’havien perdut al mediterrani, ho vam poder veure a un vídeo.

Després vam entrar a una sala fosca on hi havien diferents obres de diferents artistes. La que més ens va cridar l’atenció va ser una mena de laberint fet amb caixes, amb fotos de persones en blanc i negre. Ens va explicar que estava relacionat amb la guerra mundial, nosaltres creiem que les caixes representaven els records d’aquelles persones que van morir.

Finalment, vam entrar a una sala on hi havien quadres de dones. Totes les obres estaven fetes per dones i relacionades amb el moviment feminista.

Creiem que aquesta experiència ens ha servit de molt per poder inspirar-nos a l’hora de crear les nostres peces.

Natalia Rivero

One Reply to “Sortida al MACBA”

  1. Hola, molt bé conèixer el MACBA. Hi ha un art contemporani al que a algunes persones ens costa més acostar-nos-hi … I llegint la vostra explicació i el vídeo, veus que es tracta d’entrar-hi, i sentir. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *