Visita al MACBA (II)

Des de Eduard Arbós EN RESIDÈNCIA a l’Institut Montjuïc https://ift.tt/QiZi0t

El passat dia 29 de gener vam anar al MACBA. Quan vam arribar, vam deixar les motxilles i les jaquetes. Seguidament va arribar l’Elena que era la que ens havia de fer de guia i explicar el significat de les obres.

La primera obra que ens va mostrar va ser una instal·lació anomenada “Como en casa” de Jordi Colomer, aquesta instal·lació estava formada per unes estructures que recordaven a armaris però sense portes. Aquesta instal·lació volia fer referència a l’interior de les cases l’any 1992. Com vivia la gent a la ciutat més enllà dels obres que s’estaven fent amb motiu de les olimpiades.

Una altre de les obres que vam veure va ser “The nature of visual illusion” que la va fer Juan Muñoz; va trigar 3 anys en fer-la des de el 1994 fins el 1997.

Una altra obra que ens va mostrar va ser “Mistos” de Claes Oldenburg, que està a Montbau. Representa els colors de la senyera. És una obra de pop-art.

Tot seguit, l’Elena ens va portar cap a una sala on hi havia uns seients. Estaven projectant un documental de Matta-Clark (arquitecte), on explicava com feia les intervencions als edificis deshabitats. Ens va cridar l’atenció perquè mai havíem vist una obra d’aquest tipus i no pensàvem que això pogués formar part d’un museu. Aquesta va ser l’obra que ens va agradar més, tot i que hi havia d’altres obres que ens van resultar atractives i al mateix temps inquietants.

Aquesta sortida ens ha semblat molt instructiva, perquè era la primera vegada que visitàvem un museu d’art contemporani. Ens ho vam passar molt bé.

Noelia, Mari Carmen, Guillermo, Long

14_01_29_MACBA10 14_01_29_MACBA04

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *