La Sessió dels Artistes

Avui, 17 d’octubre,  el Pep ens ha explicat què va fer el passat cap de setmana.  Va anar a Valls, on hi havia una exposició seva molt senzilla i molt neutre. I perquè diem neutre? Perquè hi ha una manera de treballar que se’n diu el cub blanc, consisteix en treballar en parets blanques, així el treball és veu millor.
A ell li agrada posar poca cosa a l’exposició. Vam estar una estona parlant d’això.
Després ens va explicar que a ell li proposen de fer exposicions, ell no decideix. I li donen un temps límit per fer-la.

El Josep Anton ens va explicar que el cap de setmana anterior va anar a Brussel·les a fer un concert amb la seva coral de 90 persones (entonen molt bé)!
Com que a la sessió anterior, quan caminàvem per la Carretera de les Aigües, vam tenir moltes idees, hem començat a explicar-les.
Vam parlar del que volíem fer.
Per últim, el Pep ens va ensenyar les obres d’art que ell va pensar quan li vam ensenyar el que vam portar després de veure la seva exposició el primer dia de curs.  Els objectes, les paraules o be els sons que havíem pensat que tenien relació amb l’exposició. Ell ens ha ensenyat obres d’art que ell relaciona amb el que vam portar de casa.
Ens ha ensenyat imatges de diferents artistes, com Georges Rousse i Felici Varini, amb els quals el Pep relacionava el dibuix que va portar l’Oriol d’un arbre partit a trossos. Aquesta mena d’obres segueixen una tendència que s’anomena Anamorfisme.

baixa (4)baixa (3)

També ens va fer escoltar dos exemples d’Art Sonor.  Cardiff i Miller, són dos artistes canadencs que fan art sonor, això el Pep ho va relacionar amb el sons que va dir la Laia C.
Escher és un pintor que el Pep el relaciona amb el dibuix de la Blanca.

infinit
Ignasi Aballí, també fa quadres de coses sense fons com va fer la Joana.

Full en blanc
L’obra de’n Dabiel Jacoby, l’ha relacionat amb la paraula “diferent” de Elisabet.

Paraula diferent
Pep Vidal també ens va ensenyar  una exposició pròpia que va fer a una galeria on hi havia una sala tota plena de smiles, i això ho va  relacionar amb l’emoticon del Iago.

VOCABULARI:
Galeria: És una botiga de peces d’art que és poden comprar i quan s’acaba la galeria o venen.
Museu: És pot observar però no comprar.

Laia Calzada, Agathe Casals, Blanca Mercader i Gina Mas

 

15_10_10_sortida_bosc_05

Pugem a la Carretera de les Aigües

CAMINADA

Al dia 9 de octubre, aprofitant que feia un dia magnífic,  vam anar a la Carretera de les Aigües a caminar i a reflexionar sobre el que volíem fer durant aquest curs amb la planta i el llibre. Vam estar caminant durant 1 hora i tres quarts , i durant aquest temps la nostra missió era que tothom sabés de quina manera volia cadascú fer el projecte. I al final tothom sabia més o menys el que volia fer cada persona amb la planta i el llibre. A les 13:55 i mitja  vam començar a tornar cap a l’institut.  Vam arribar just per poder recordar el que havíem fet i marxar cap a casa.

15_10_10_sortida_bosc_05

Albert Muntanyola, Pep Mirabet i Ruben Murphy