Ràdio i premsa

A finals de març vam sortir a la premsa juntament amb la resta de residències.

A la Vanguardia amb el títol L’art pren les aules, sortia una foto de la Maria dins l’habitacle del relax i un text que deia: “A l’institut Doctor Puigvert, Luis Bisbe proposa als alumnes reflexionar sobre com els espais condicionen els comportaments, gràcies a intervencions escultòriques”.

Creadors EN RESIDENCIA_La Vanguardia_31032013

També va sortir la notícia a El Periodico:

“Luis Bisbe, a l’institut Doctor Puigvert. L’artista ha plantejat un projecte basat en la intervenció sobre els espais del centre a partir de la reflexió sobre com s’organitza i com els espais determinen els comportaments. Així, amb una sèrie d’intervencions escultòriques, Bisbe i els estudiants estan posant en qüestió allò que s’acostuma a qualificar de normal, desconfiant de la realitat.”

Creadors EN RESIDENCIA_El Periodico_30032013

I també va venir Catalunya Ràdio a la nostra classe per saber què fèiem. Es tracta del programa “Bolg de mestres” de Montse Poblet i el van emetre el 18/6/13.

Se sent una mica de la classe quan parlava el Luís sobre el títol de l’obra i l’Ona que la van entrevistar al final. Ho va fer molt bé!! Si voleu, aquí podeu sentir el podcast:

“Desalumnologia” una obra d’art a l’institut”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *