EXAMEN!!

1 de febrer 2018

L’Enric per sorpresa ens va preparar un examen que consistia en explicar amb dibuix i anotacions les idees que finalment vam escollir: “sustos” al macba, un forat al quadre, un cristall en comptes d’un quadre, posar-nos dins d’un quadre com si fóssim el quadre i fer de treballadors.

El que havíem de fer era dibuixar en un paper mil·limetrat de dibuix com seria la instal·lació, què necessitàvem, què podria passar o el que crèiem que passaria quan estiguéssim allà fent tot.

Ens va portar per cadascú un boli de 4 colors per fer l’examen.

Després ho vam posar en comú.

Marta

 

 

 

Despleguem les idees

25 gener 2018

La Mercè ens ha donat feina per fer a casa: Fer un tríptic amb els motius i coses que ens calen per fer cadascuna de les 3 idees. Després les posarem en comú i prendrem decisions.

   

Més tard ens comenta la Cloe que això de dormir al museu i penjar durant la nit un quadre en alguna sala és molt difícil perquè requereix posar en risc els sistemes de seguretat del museu.

Modifiquem la idea i continuem donant-li voltes a tot plegat. Comencem a pensar en la idea d’instal·lar un quadre des del que puguem observar o interaccionar amb els visitants……

Canvi de xip!…..IDEES

Jo aquesta optativa la volia des del principi, per això em vaig apuntar. El primer dia em va semblar una mica avorrit i pesat, jo crec que com era el primer dia i l’Enric ens va portar aquella presentació tan llarga doncs vaig pensar “quina caca”. Passaven els dies i allò de les motxilles tampoc ens va agradar gens, fins que el Jairo li va dir a l’Enric que això no era art i era avorrit, llavors l’Enric va canviar de xip.           Jare                                                                                                     

         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Desembre/gener 2018

A partir d’aquí vam començar una pluja d’idees sobre què és el que volíem fer. Teníem clar que ens interessava treballar amb el MACBA ja que era una ocasió potser única que no volíem desaprofitar i que ens brindava un marc idoni per desenvolupar les nostres idees.

 Les primeres idees podien semblar absurdes o boges, però no en vam descartar cap.

 

L’Enric ens va ensenyar alguna de les seves obres que podien ajudar-nos a centrar les idees.

Vam estar unes quantes setmanes pensant i debatent, valorant i descartant, votant i refent,  triant i raonant…

Finalment vam quedar-nos amb 3 idees:

  • Fer de treballadors del MACBA
  • Dormir una nit al MACBA
  • Donar “sustos”a la gent que visita el MACBA

I l’Enric ens va demanar Responsabilitat, Compromís i Treball per tirar el projecte endavant.