INTERVINDICACIONS

Dimarts dia 5 de febrer teníem un repte que ja havíem estat preparant des de novembre,  consistia en donar a conèixer el que havíem treballat per primera vegada als professors de l’institut. Aquesta experiència ens ha ajudat a entendre cap a on estem anant i on volem arribar al final de curs. A més a més, hem crescut com a grup ja què necessitàvem coordinació. Sense l’esforç de tothom no haguéssim assolit el nostre objectiu.

 

“Presentar als professors el nostre projecte va ser difícil però em va agradar i va fer que agafès més confiança amb ells”

Andrea Flores

“Tot i que al principi va costar organitzar-nos, en el moment d’explicar i actuar la nostra intervenció, em vaig sentir segura”

Emma Alfonso

“Quan ho estaven muntant pensava que seria més difícil d’explicar però a l’hora de presentar va ser molt satisfactoria”

Claudia Pita

“El muntatge va ser bastant estressant, s’havien de fer quatre coses alhora, però l’exposició va anar bastant bé, em vaig divertir”

Joan Aguado

“La reacció d’alguns professors em va sorprendre perquè no estem acostumats a tractar amb ells fora de l’horari escolar i es van mostrar molt receptius”

Cristina Ortiz

“Va ser magnífic poder viure la recompensa del treball realitzat durant dos mesos”

Martí Peña

” L’experiència imposava pel fet de tenir tots els professors davant i haver de posar-se en el seu lloc, perquè en aquells moments érem nosaltres que explicavem”  

Xènia Gatius

“La instal·lació va ser difícil de muntar però transmetre la nostra idea als nostres professors va ser gratificant”

Aina Aragonés

FULL DE SALA

TEXT PRESENTACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *