Totes les entrades de A Bao A Qu

Els sons del semestre (de moment)

El divendres passat, van reorganitzar els grups. L’Edu va dir que cada grup havia de grabar sons amb la boca. Al principi no sabíem que fer, però la Maria Jesús, què ens ens esta ajudant ultimament, ens va donar moltes idees i això ens va ajudar a activar-nos. L’experiència va ser molt divertida perquè alguns dels sons que varem fer eren molt bojos. També vam gravar algunes paraules en la nostra llengua materna: tagal, xinès i anglès.

06_03_15 Veus 8
La María Jesús i el grup 2 grabant els sons.
06_03_15 Veus 10
Tots pendents del que fa l’Edu.

 

Alguns van cantar i el més difícil que vam fer va ser una entrevista.

L’Edu ens va deixar escoltar una mescla dels sons que vam enregistrar i crear durant tot el semestre i va ser meravellós. Fins i tot no suficient els sons que tenim, però estem fen tot el possible per fer més sons per el nostre èxit en el concert.

Arpes gegants

Fil de pescar de diferents gruixos, mobles, baranes, bancs de fusta i tot el gimnàs per nosaltres. Molta sang freda per tensar els fils fins als límits de la seva resistència;tot això i moltes ganes de treballar. Resultat: ARPES GEGANTINES DE MÉS DE DEU METRES.

13_03_15 Arpa 1

Els sons que varem gravar són molt i curts; segur que aquests sumats als anteriors donaran resultats sorprenents.

Cada dia estem més a prop del nostre objectiu

13_03_15 Arpa 10

IMG_6290

Excursió a la Fundació Antoni Tàpies

El dia 6 de febrer, vam tenir una sortida a la Fundació d’Antoni Tàpies. La sortida ha estat molt interessant. Vam veure les seves obres.

IMG_6305
Tots a la terrassa de la Fundació. Aqui al costat el mitjó del Tàpies

L’experiència que ens hem agradat era quan estàvem tots a l’ascensor. Vam escoltar uns sons que sonava com ninots animats i cridava “HAAACHUUU“. Va ser molt divertit el so que hem escoltat. I també, quan vam anar a la sala de Brian Eno, estàvem molt relaxats en aquell moment. El so era com estàvem fent meditació. Quan vam pujar les escales, vam escoltar els sons que interpreten les partitures dels sons.

IMG_6246
Mirant de treure un ritme de les partitures de nombres i signes. Ens feien pensar amb els nostres signes