Treballem amb “Mi museo”

 També ens va sorprendre que el llibre fós l’element principal d’una exposició anomenada “El seu museu”. Tots plegat vàrem veure un vídeo sobre les persones que la visitaven, les seves reaccions i el vam comentar.
En aquesta sessió vam aprendre què són els llibres d’artista i el de la Mireia va agradar força a tothom. De fet, ens vàrem emportar els exemplars a casa per poder mirar-los i llegir-los amb més temps!!
A la segona sessió, la Mireia ens va portar diversos exemplars de “Mi museo”, una de les seves obres.  Els vàrem repartir i vam començar a treballar a partir d’unes preguntes que ens va donar. La idea era parlar d’una  de les seves obres, i així acostar-nos una miqueta al què fa i com ho fa. En general “Mi museo” ens va semblar una obra d’art diferent a les que estem acostumats, la vam trobar original, tant pel que fa a la presentació (en anglès i castellà, sense capítols, amb els números de pàgina escrits a mà, amb petits dibuixos fets per la protagonista…) com pel contingut (explica experiències viscudes per una guarda de seguretat en un museu d’art).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *