El MACBA ens parla!

Preparats? Llestos? Jaa!!

Comencem a córrer, a buscar coses que ens cridin l’atenció, paraules i frases que ens ajudin a descriure el museu.

Em van acabar el

 

Sota un banc trobem una informació essencial, l’edat en que van acabar el museu, l’any 1995.

 

 

Dos papers grocs que ens queden desordenats, no hi ha connexió entre ells. Això vol dir que hem de seguir buscant per acabar la frase.

 

 

 

Ordenem les lletres de pa, que formen:”museu espectacle”. També hi ha un paper que ens diu: cosí del …

 

 

 

Finalment, vam juntar totes les lletres i paraules, ens va quedar així:

Hola. Em van acabar el 1995. Sóc fill del Museu Temple i cosí del museu Espectacle. El meu cognom és Cub Blanc perqué sóc germà d'altres museus i espais amb parets blanques. Pel nostre color han arribat a dir que som neutrals però no és així. Jo congelo el temps com si dintre meu, i a l'igual que dins una tomba, aquest no passés. I també atorgo valor i defineixo qué es art i qué no ho es. A vegades em sento una mica com una escultura enmig de la plaça tot i que l'arquitecte RICHARD MEIER va voler que tinguéssim el mateix terra. Pero sento com si em faltes alguna cosa em podrieu ajudar?. Sé que això voldrà un temps, així que mentrestant mireu on sou. I somieu

 

Les sensacions? Genials, per nosaltres la millor visita, i la més divertida

 

Emma i Clàudia 😀

Pensaments entre confeti

Confeetiii !!!

Una rebuda molt inesperada i sorprenent, però genial!

Una sala petita, amb una única cosa que cridava l’atenció: una taula fràgil plena de impresos i retalls sobre els pensaments dels museus, sota un punt de vista diferent, el d’un artista.

En aquesta sortida, vam aprendre moltes coses, però el que més ens quedà, va ser els dos tipus de museus que hi ha: museu temple i museu espectacle, cadascun amb les seves característiques.

El museu temple, és un tipus de museu més inactiu, però potser més educatiu. El museu espectacle, és més actiu i divertit, cosa que fa mirar les obres des d’un altre punt de vista.

D’aquesta obra, sortim amb preguntes ja resoltes, amb el concepte de museu canviat, però amb el que realment sortim, és amb un munt de confetii !!! 

Emma i Clàudia