Visita al Museu MACBA

El divendres dia 24 de febrer vam anar a visitar el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Les obres que hi havia exposades eren variades, des d’un cub condensat, més adequat per experimentar, fins a múltiples fotos de significat combinat críptic. Algunes peces no tenien un contingut amb missatge concret però d’altres eren més dignes de ser observades com a subjecte de reflexió.

La primera obra, el cub de condensació, va ser un bon començament, i allí vaig intentar treure una foto en l’angle perfecte per veure un arc de Sant Martí. El segon va ser una mica decepcionant. Va consistir en caminar fins a una turbina de calor portant glaçons a la boca que quan hi vam arribar es van desfer.

També em van interessar les fotos de la dona nua pel significat que tenen per al feminisme, moviment que defensa l’autor. Em va agradar també el de les fotos de 100 persones, totes diferents, i col·locades en ordre segons les seves edats diferents.
La sortida va ser més entretinguda del que m’esperava.

Valentina Duchowney

marvin5

 

valentina

“Punt de conensació” de Hans Haacke

 

marvin10

Sala amb obres exposades.

 

De totes les obres que vaig veure la que més em va agradar va ser l’exposició de fotografies. Hi havia una sala plena de fotografies i al costat de l’entrada començava l’exposició amb la fotografia d’un nadó de 8 mesos i s’anava avançant en anys amb les diferents fotografies. Es representava la vida sencera en sí.

Al mig d’aquella habitació quadrada hi havia un gerro amb flors que florien i morien. Les anaven canviant cada cop que es morien.

 

Ali

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *