20 de setembre- Les illes I

ILLES per Adrià Diaz i Sergi Martínez

La primera classe de projecte, el 20 de setembre, va ser molt divertida. Vam conèixer a dues noies de la Fundació Miró: Mercè i Alexandra, que van vindre a parlar-nos una mica del noi que vindria a ensenyar-nos coses artístiques. Més tard ens van dir que escriguéssim una paraula del primer que ens vingués al cap quan pensàvem en una illa. Quan tothom la tenia escrita, les vam escriure a la pissarra, les vam posar en comú i vam començar a parlar de dues illes molt particulars.

La primera illa era d’una presó que estava al mig del mar i estava envoltada de taurons. La segona era una illa en la qual més de la meitat de la població tenia un problema en la visió i veien en blanc i negre.

Vam estar molta estona parlant d’ aquestes illes tan particulars.

Després vam sortir al pati i, en grups, vam inventar-nos les nostres pròpies illes. Quan vam acabar, les vam exposar davant de cada grup i van sortir moltes illes peculiars i surrealistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *