20 de setembre- Les illes II

LA   NOSTRA  PRIMERA   CLASSE per Paula Campoy i Sara González

En la primera classe, encara no coneixíem a en Cristian Herrera, l’artista que treballarà amb nosaltres aquest curs. Va venir l’Alexandra, que treballa a la Fundació Mirò i es la comissaria del espai 13 que treballa amb joves artistes. Ens va explicar com seria el projecte. Durant aquest projecte farem una obra d’art amb un suport artístic que encara no hem decidit, ja que el Cristian treballa de formes molt distintes. Ens va semblar interessant. La primera hora la vam dedicar a parlar sobre el curs, i la segona vam fer una activitat de creativitat.

Consistia en fer grups de quatre, i imaginar una illa  en grup: dir què ens podríem portar, el nom de la illa, com era que havíem acabat allà, la frontera…

Desprès que ens donessin un temps per pensar tots els grups ens vàrem reunir i vam explicar les nostres illes, i van acabar sortint unes  històries molt interessants  extravagants.

Per exemple, la nostra illa, la vam fer entre la Paula, la Iris, la Shiomara i la Sara. La nostra història tractava que érem cosines que ens anàvem a un campament d’estiu en un avió privat que es va estavellar. El pilot va morir a l’accident i nosaltres vam acabar a una illa, on vam acabar obtenint poders.  Teníem una frontera que només podíem traspassar nosaltres i això evitava que les altres illes entraren a saquejar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *